Ontdek je toekomst bij DVP Smart Concepts!

Wij stellen ons graag aan je voor

Ben jij een gedreven professional of aanstormend talent die graag zijn bijdrage wil leveren aan gebouwde omgeving? Bij DVP Planontwikkeling krijg je de kans om je creativiteit en expertise te laten schitteren. Wij zijn een ambitieus en compact team dat out-of-the box durft te denken en spraakmakende projecten tot leven brengt. Wij geloven in de kracht en de beleving van de ‘straat’: het publieke domein herbergt oneindig veel oplossingen, kwaliteiten en dus ook ideeën. Vanuit die inspiratie willen wij plannen initiëren, haalbaar maken en realiseren. En dit op een zo duurzaam mogelijke manier. Heb jij dezelfde visie? Bekijk onderstaand onze vacatures of neem gerust contact op om een kop koffie te komen drinken en kennis te maken.  

Benieuwd naar al onze vacatures?

Adviseur Planontwikkeling

Fulltime | HBO | Den Haag

Lees meer
Afstudeerstage

Deeltijd | HBO | Den Haag

Lees meer
Meeloopstage

Fulltime | HBO | Den Haag

Lees meer

Onze organisatie

Projecten doen we in heel Nederland, maar onze thuisbasis ligt in de Den Haag waar we in onze twee kantoren de krachten bundelen met 5 “zuster” bedrijven binnen de Diepenhorst de Vos & Partners holding. Van bouwmanagement tot kostenadvies, van installatieconcepten tot vastgoedadvies, we hebben al deze disciplines onder hetzelfde dak en trekken regelmatig samen op in projecten waar we onze expertises bundelen om een echt integrale aanpak te creëren voor onze opdrachtgevers. Dus naast het enthousiaste team waarin je komt te werken, krijg je er nog 70 “bonuscollega’s” bij! 

Onze cultuur

Wij vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt bij ons en doen ons best om jouw integratie als nieuw teamlid zo vlot mogelijk te laten verlopen. Van inspirerende kennissessies tot gezamenlijke lunches en interessante vakmiddagen waar projecten worden bezocht, we verwelkomen je in een netwerk dat barst van kansen. Eigen initiatief om je collega’s te leren kennen wordt gewaardeerd en aangemoedigd, want hoe meer je je collega’s kent, hoe beter jullie elkaars kennis en ervaring benutten. Een groepje jonge collega’s heeft het initiatief genomen om een sportcomité op te richten die elke maand een andere sportieve uitdaging organiseert. En de vrijdagmiddagborrels, jaarlijkse barbeque, ski-weekend, “Kippendag” en het jaarlijks uitje zijn kansen om te verbinden met jouw collega’s. 

Wij blijven ons ontwikkelen

Duurzaamheid en innovatie staan centraal in alles wat we doen. Om voorop te blijven lopen in de markt is het zaak dat we ons continue blijven verbeteren. Dit vraagt om de ambitie én wil om te blijven ontwikkelen bij al onze medewerkers. Wij dagen je dus graag uit om te blijven groeien en regelen graag de randvoorwaarden hiervoor. Samen stippelen we je pad uit, zodat je je kunt ontwikkelen in een richting die echt bij jou past. 

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem gerust
contact met ons op