DVP Planontwikkeling
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 0106838
E info@dvp-planontwikkeling.nl

Over

DVP Planontwikkeling

Gedelegeerd ontwikkelaar en adviseur

Binnen Diepenhorst De Vos & Partners Holding vertegenwoordigt 
DVP Planontwikkeling de disciplines projectontwikkeling, conceptontwikkeling, planontwikkeling en advisering bij transformatie / herinrichting van gebieden. Wij richten ons als gedelegeerd ontwikkelaar en adviseur op het initiëren, optimaliseren en ontwikkelen van binnenstedelijke projecten, creatieve concepten en transformatie-opgaven.

 

Bij ons staan een persoonlijke aanpak en het ontzorgen van onze klanten centraal

Met onze jarenlange ervaring hebben we een breed scala aan projecten succesvol uitgevoerd, variërend van kantoren tot winkelcentra en van bedrijfsgebouwen tot appartementen. Of u nu eigenaar, huurder, zorgbestuurder, ontwikkelaar of werkzaam bij de overheid bent, wij helpen u graag bij uw nieuwbouw-, verbouw- of herinrichtingsprojecten. Bij DVP Planontwikkeling staan een persoonlijke aanpak en het ontzorgen van onze klanten centraal. Wij bieden maatwerk van A tot Z en zorgen ervoor dat uw wensen en eisen binnen budget, planning en kwaliteit worden beantwoord.

Wij geloven in de kracht en de beleving van de 'straat'

Het publieke domein herbergt oneindig veel oplossingen, kwaliteiten en dus ook ideeën. Vanuit die inspiratie willen wij plannen initiëren, haalbaar maken en realiseren. DVP Planontwikkeling streeft naar het creëren en realiseren van betekenisvolle plekken. Plekken met beleving die mensen binden, plekken met een verhaal en een duidelijk bezoekmotief. Dit kan de ruimte rondom gebouwen zijn, het gebouw zelf maar onze aanpak gaat verder dan het ontwerpen van fysieke ruimtes; we streven naar leefbare, inclusieve en toekomstbestendige gebieden waarbij rekening is gehouden met sociaal-culturele aspecten, economische haalbaarheid en duurzaamheid.

Wij streven vanaf het begin naar financiële beheersing en optimale kwaliteit

DVP Planontwikkeling bundelt haar krachten met 5 andere bedrijven binnen Diepenhorst de Vos & Partners Holding. De meerwaarde voor u ligt in de grote diversiteit van specialisten binnen onze organisatie in bouwmanagement- en techniek, kostenadvies, installatieconcepten, en vastgoedadvies, BIM-management en uitwerking waarvan DVP Planontwikkeling gebruik kan maken. Hierdoor wordt een integrale aanpak gewaarborgd.

Onze zes kernwaarden zijn creativiteit, onafhankelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid, daadkracht en integriteit.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust
contact met ons op